Waarom Peggy Peg?

Kampeerseizoen 2024 van start, positieve reacties op Peggy Peg noviteiten

Eind Januari stond Peggy Peg Benelux weer op haar "vaste" plek in HAL4 van de Caravana beurs in Leeuwarden. In 5 dagen tijd werden talloze bezoekers voorzien van "tips & tricks" om het maximale uit hun PeggyPeg producten te halen.Tevens was deze beurs dè plek om de nieuwste producten "Puffer" - Fix&Go adapter te tonen aan kampeerders én de vakmensen die de Caravana-beurs bezochten voor inspiratie en noviteiten.
Bezoek Peggy Peg op de Caravana beurs

Ook dit jaar is Peggy Peg weer aanwezig bij de start van het kampeerseizoen in Leeuwarden. U treft ons op de vertrouwde plek in de hoek van hal 4 (stand #4193)
De Nederlandse primeur "Puffer" ziet u hier als eerste, een prachtige oplossing voor voortenten/luifels met afwijkende stokken.Kennismaking met Project "Puffer (fish)", ook bekend als de Fix&Go Adapter

Met ons nieuwste product, de 'Fix&Go Adapter,' kan nu iedereen zijn zonnescherm, eenvoudige paal luifel, of zelfs 180°/270°... luifel veilig aan de grond bevestigen met behulp van onze Peggy producten. Lees hier meer over het nieuwe product.

Wat was het probleem?

Steeds meer kampeerders vroegen ons om een goede oplossing te bedenken om hun luifel met een ronde paal veilig vast te kunnen zetten.
Hoewel er eenvoudige oplossingen beschikbaar zijn, ontbreekt het deze vaak aan voldoende grip of andere noodzakelijke mogelijkheden. Bovendien vereisen sommige oplossingen aanpassingen aan de tentstok, wat we niet aanraden. In sommige gevallen konden bestaande oplossingen de paal wel vastzetten, maar ze lieten geen juiste opslag toe in de originele behuizing of werden extreem zwaar.


Hoe zijn we op het idee gekomen?

Vorig jaar in april bezochten Samy en Gerard onze Australische partners voor marktonderzoek. Ze wilden de markt identificeren, de omvang van de potentiële markt begrijpen en zien of we een passende Peggy Peg-oplossing konden bedenken.


Hoe alles begon

Na grondig onderzoek en input van onze klanten realiseerden we ons de behoefte aan een passende oplossing. Gerard en Cristian begonnen met het onderzoeken van mogelijke oplossingen terwijl ze nadachten over hoe het in de Peggy Peg-formule zou passen.
Achim, Samy en Alan sloten zich al snel aan bij het project, en het werd een gezamenlijke inspanning om een lichte, gemakkelijk te gebruiken, foolproof, herkenbare, aanpasbare en gemakkelijk te verwijderen oplossing te creëren voor meerdere paaldiameters.


Wat doet het?

Deze paaladapter past in palen met diameters tussen 18 mm en 27 mm, waardoor het compatibel is met de meest gangbare tentstokken.

Het maakt het mogelijk om de palen vast te zetten met behulp van een tentharing of ons Fix&Go-systeem/ankerplaten.

De adapter is ontworpen om zo klein en compact te zijn dat hij moeiteloos terug in de tas of cassette van de luifel past zonder enige zorgen. Als dit echter niet het geval is, kan hij in enkele seconden worden verwijderd (Fix&Go).Waarom "puffer"?

Het benoemen van een product is een belangrijke taak en hangt samen met vele factoren. Aangezien we het niet eens konden worden over een naam en nog niet wilden vastleggen, dachten we aan een leuk/pakkend woord om zijn functie te beschrijven.
Omdat duiken een passie is binnen de Peggy Peg-familie, besloten we de kogelvis als referentie te gebruiken. Een kogelvis kan snel uitzetten, maar ook weer krimpen tot zijn oorspronkelijke grootte. Dit leidde ertoe dat het project de naam "Puffer" kreeg, en we konden beginnen met brainstormen, ontwerpen en testen.

Dus wordt het "Puffer" genoemd?

Nee, "Puffer" blijft altijd de bijnaam van dit product (we hebben er zelfs een kogelvis-stripfiguur voor), maar de werkelijke naam is "Fix&Go Adapter".Waarom "Fix&Go Adapter"?

Meerdere redenen; ten eerste past het zich aan aan de meest gangbare tentstokken (18-27 mm binnendiameter).
De adapter wordt eenvoudig vastgezet door hem met de hand in de tentstok te schroeven ('Fix'), het is ook eenvoudig te verwijderen door het weer los te schroeven ("Go").
En het stelt de gebruiker in staat om onze Fix&Go Ankerplaat 2.0 te gebruiken om uw luifel goed vast te zetten.


Meer weten over de Fix&Go adapter? Bekijk het artikel in de webshop.
Op welke diameter passen Peggy Pegs?Wie findet man also den richtigen Peggy-Schraubhering für das richtige Loch?

Long & Long Aluminium
Gewindedurchmesser: 29,9 mm
Passt durch ein Loch mit einem Mindestdurchmesser von 19,7 mm.

Normal
Gewindedurchmesser: 14,6 mm
Passt durch ein Loch mit einem Mindestdurchmesser von 11,1 mm.

Small
Gewindedurchmesser: 8,1 mm
Passt durch ein Loch mit einem Mindestdurchmesser von 6,7 mm.

Hardcore
Gewindedurchmesser: 14,4 mm
Passt durch ein Loch mit einem Mindestdurchmesser von 11,3 mm.

Peg&Stop S
Gewindedurchmesser: 15,2 mm
Passt durch ein Loch mit einem Mindestdurchmesser von 11,7 mm.

Peg&Stop N & HD
Gewindedurchmesser: 14,9 mm
Passt durch ein Loch mit einem Mindestdurchmesser von 11,6 mm.

Wenn Sie feststellen, dass der Schraubhering zum Beispiel nicht durch die Beine Ihres Pavillons passen, können Sie das Loch auch einfach vergrößern. Wir haben das getestet und dafür sogar eine eine Schritt-für-Schritt-Anleitung geschrieben.