over ons

Over Peggy Peg Benelux


Het verhaal achter Peggy Peg Benelux & Peggy Peg Innovative Systems:
Voor de eerste kennismaking met de producten van Peggy Peg moeten we een flink stuk terug in de tijd.

We nemen u mee op reis, terug in de tijd. Een avontuur dat start met de eerste kennismaking op de Caravan Salon in Düsseldorf, augustus 2009.

OTOPARTS BV was toen nog "in oprichting", maar de eerste contacten worden gelegd op Europa's grootste kampeer- & vrijetijdsbeurs.

Ook voor Peggy Peg was 2009 de start van iets moois, in dit jaar startten Achim & Brigitte Reinhold immers met de verkoop van de oranje schroefharingen.

foto: OTOPARTS kantoor in Den Haag (augustus 2010)


Niet lang na de eerste ontmoeting in Duitsland, komen in Nederland de eerste dozen met Peggy Peg producten binnen in het Haagse magazijn.

Het concept van schroefharingen is dan nog een onbekend fenomeen in Nederland & België, maar dat zou niet lang meer duren.

Dankzij het vertrouwen van enkele kampeershops, caravanbedrijven en camperdealers ontstaat er zowaar een netwerk van verkooppunten. Waarbij het goed is om te melden dat die Peggy Peg dealers van het eerste uur, nog immer deel uitmaken van ons dealernetwerk.

Na het vertrouwen van de experts, was de volgende stap het vertrouwen te winnen van de eindgebruikers; de kampeerders!

Overtuigen, doet men door het product te laten zien, laten voelen, en uit te leggen hoe het werkt. Er volgde jaren van vakbeurzen, kampeerevenementen en testsessies op campings. En veel vragen vanuit het publiek... heel veel vragen...


foto: informatiemarkt 2011


Inmiddels zijn er miljoenen Peggy Peg schroefharingen verkocht, wereldwijd. En heeft het concept van "niet slaan, maar schroeven" zich bewezen.

foto: Peggy Peg "test days" 2015


Vanuit Den Haag verhuisde OTOPARTS met een tussenstop in Rotterdam naar het historische stadje Schiedam, waar op industrieterrein Vijfsluizen kantoor gehouden wordt.

De hele logistieke operatie gebeurd vanuit Veldhoven, waar een modern magazijn vlotte levering waarborgd.